Sari la conținut


Poză

HTC DROID DNA vs HTC J Butterfly vs HTC Butterfly - ce diferente sunt intre cele trei modele HTC

Postat de android , în Stiri IT, Stiri android, Fără categorie 16 decembrie 2012 · 2.516 citiri

HTC DROID DNA vs HTC J Butterfly vs HTC Butterfly - ce diferente sunt intre cele trei modele HTC

Deja unii dintre noi poate sunt zapaciti si pe buna dreptate, un singur telefon si deja trei variante, vorbesc evident despre HTC J Butterfly alias HTC Droid DNA alias HTC Butterfly.
Initial a fost anuntat HTC J Butterfly, pe 17 Octombrie si toata lumea a ramas cu gura cascata. Pentru ca telefonul are specificatii cu adevarat de top, ecran de 5" full HD (1080 x 1920) waterpoof cu o rezolutie de 441 PPI, suport card micro SD, incarcare wireless, functioneaza pe 4G, tehnologie NFC si totul completat de un design absolut fantastic, in stilul HTC.
Cine zice ca este gadget addicted dar nu si-l doreste minte cu cea mai mare nerusinare. Spun asta pentru ca nu o data mi-a fost dat sa aud ceva de genul:

"nu are in plus fata de Note 2 - ul meu decat ecranul, mai bun dar inutil, ca la dimensiunea aia nu poti vedea diferenta"

Total eronat si evident nefondat, o fraza scoasa dupa multa macinare de invidie. Cine le-a avut unul langa altul poate spune (si au facut-o) ca diferenta de ecran este de departe sesizabila si notabila, iar de miscat se misca mult bine ca Note 2. Au spus-o iar si iar, cei ce le-au putut compara. Vedeti mai jos specificatiile HTC J Butterfly.

Bun, hai sa vedem care sunt diferentele intre cele trei modele similare scoase de HTC:

HTC J Butterfly, scos special pentru piata din Japonia este cel mai complet model dintre cele 3, are LTE (4G mai pe scurt, este acronimul lui Long Term Evolution). In Romania insa deocamdata acest plus de valoare este aproape inutil (ma repet, deocamdata) pentru ca 4G este disponibil doar pe arii foarte mici. Daca te aflii intr-una din aceste arii si nu te misti totul este ok, altfel telefonul va baleia intre reteaua 4G si 3G (sau va cauta 4G intr-una, depinde de setari) si iti va consuma la greu bateria. J Butterfly mai are si incarcare wireless, foarte utila pentru persoanele active. Este extrem de placut sa pui telefonul pe birou (pe pad-ul charger-ului) si el sa se incarce automat si astfel sa nu mai stai cu grija daca iti ajunge bateria pana seara. Urmatoarea specificatie pe care o are J Butterfly este ecranul waterproof. Eu personal am "pierdut" multe ecrane de telefon pentru ca am varsat una-alta pe ele sau am vorbit la telefon in timp ce ploua. Foarte important pentru multi dintre noi, acest model are si suport pentru card micro SD. Astea sunt specificatiile ce fac diferentierea intre cele 3 model in discutie. Pentru specificatiile complete ale telefonului HTC J Butterfly vedeti tabelul de mai jos.

Urmatorul model aparut a fost HTC DROID DNA, un produs exclusiv Verizon USA. Acest model aparut pe 21 Noiembrie nu are card micro SD si nu are ecran waterproof iar cip-ul LTE functioneaza pana acum doar pe frecventa specifica Verizon, adica 700 MHZ. In rest, are incarcare wireles si toate specificatiile de top ale lui J Butterfly.

HTC Butterfly (lansat pe 10 Decembrie) este varianta produsa de HTC doar pentru Asia, derivata din modelul pentru Japonia. I s-a "taiat" astfel litera "J". Dar daca era doar atat era bine, caci modelul acesta nu are nici LTE si nici incarcare wireless. Are in schimb suport pentru card micro SD si ecran waterproof.

Specificatii telefon HTC J Butterfly:
 

 

Alias J butterfly HTL21

HARDWARE

Height 5.63 inches
Width 2.8 inches
Thickness 0.36 inches
Weight 0.31 pounds
Form factor Slab
Color Black, White, Red
Loudspeaker Yes

DISPLAY

Screen size (diagonal) 5 inches
Technology Super LCD 3
Resolution (Y) 1920 px
Resolution (X) 1080 px
PPI 440
Touchscreen type Capacitive
Multitouch Yes

CONNECTIVITY

Carriers Other
Other carriers KDDI au
CDMA Yes
GSM Yes
UMTS / HSPA Yes
LTE Yes
WWAN data standards supported LTE
Max WWAN downlink speed 75 Mbps
Wi-Fi Yes
Wi-Fi support 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
802.11n frequencies 5GHz, 2.4GHz
GPS Yes
Bluetooth Yes
Bluetooth version Bluetooth 4.0
NFC support Yes
Tethering / mobile hotspot Yes

MODEM

Simultaneous Wi-Fi connections 8

PROCESSOR

Manufacturer Qualcomm
Brand / family Snapdragon S4 Pro
Model APQ8064
Clock speed 1.5 GHz
Number of cores 4

MEMORY

RAM size 2 GB

STORAGE

Internal size 16 GB
External Yes
Max external size 32 GB
External type microSD

FRONT CAMERA

Resolution 2.1 megapixels

REAR CAMERA

Resolution 8 megapixels
Flash LED

SOFTWARE

Operating system Android
Launch OS version 4.1

INTERFACE

Headphone jack 3.5mm
Other ports Micro USB

BATTERY

Capacity 2020 mAh